top of page
Persfoto Jaap 2.jpeg
logo Micromix late night.png

18 oktober 2023

Koptekst 4

IEDEREEN WELKOM!

Stipt om 19u00 vliegen we erin !!

Met vier nummer 1 hits en het nieuwe album 'Als Je Voor Me Staat' onder de arm staat de populaire Nederlandse zanger en songwriter JAAP REESEMA met zijn LIVE SHOW 2023 klaar om 75 minuten lang jullie harten te veroveren. Met oa. 'Kom Wat Dichterbij', ‘Ellie’, 'Nu Wij Niet Meer Praten', 'Mijn Kleine Presidentje' en ‘Code Rood’ sloten fans zijn muziek in hun hart. Met zijn nieuw album en tevens ook nieuwste single ‘Als Je Voor Me Staat’ wordt die wederzijdse liefde alleen maar groter. Op de nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap goed naar voren en is er de juiste balans tussen prachtige ballads en uptempo songs.

 

Jonach Van Den Berghe en Youssri Mejdoubi zijn twee vrienden die elkaar leerden kennen op een school voor jongeren met een zintuiglijke beperking en met autismespectrumstoornissen. Ze kwamen op deze school terecht omdat ze allebei blind zijn. Al snel ontdekten ze dat ze een gedeelde passie voor muziek hadden. In 2012 besloten ze deel te nemen aan 'Belgium's Got Talent' met een finaleplaats als gevolg. Onder de naam KODA brachten ze hun eerste album uit: 'Omdat het juist is'. Deze 2 straffe, talentvolle gasten weten hoe ze het publiek aan het dansen moeten krijgen! 

 

De Lommelse PAULINE maakte haar grote droom waar door het televisieprogramma ‘REGI Academy’ te winnen, dook samen met Regi de studio in voor de singles ‘Duizend Sterren’ en ‘Lost Without You’, schitterde naast op talloze podia in Vlaanderen ook al in het grootse Sportpaleis. Daarmee maakt Pauline het nu ook solo helemaal waar, met als kers op de taart haar allereerste solosingle ‘Uit Mijn Hoofd’. Pauline is van kinds af aan gebeten door muziek en is met haar unieke stemgeluid en ravissante uitstraling een rijzende ster in de Vlaamse muziekwereld. Ze pakt met haar stem elk publiek in en maakt van elk optreden een meer dan geslaagd feest.

 

LOREDANA kennen xe allemaal al meer dan 10 jaar als de frontzangeres van 2Fabiola. Dat ze ook solo aan de slag kan, bewees ze als ridder tijdens haar deelname aan The Masked Singer. In het voorjaar van 2022 genoten we van haar deelname aan VTM programma ‘Liefde voor Muziek‘, waar ze samen met haar partner en manager Pat Krimson onder ‘2 Fabiola’ nummers coverde. Ook 2023 belooft een druk muzikaal jaar boordevol nieuwe muziek te worden.

Deze editie kozen we voor DJ PAT KRIMSON aka Patrick Claesen om als afsluiter de Limburghal in vuur en vlam te zetten. Wekelijks is hij 'on the road' als DJ ... en zijn populariteit is nooit groter geweest. GET READY FOR A PARTY!!

 

Ons recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres passeren, we kunnen alleen niet garanderen dat ze opeens niet zelf op de dansvloer staan.

Iedereen is welkom om van 19u tot 23 (deuren open om 18u00) te komen genieten van een show boordevol ambiance en entertainment. Mis dit feestje niet ...

PRIJS

TICKETS

OPENINGSUREN

19u-23u (Deuren open om 18u)

VOLG ONS

INKOM: 25 EURO

Combiticket Micromix en Micromix Late Night: 30 euro

Kinderen tot 6 jaar: gratis

Kinderen van 6 tot 12 jaar: 15 euro

CA

Heb je een combiticket? Super! 
We vragen je na Micromix de zaal te verlaten zodat we alles klaar kunnen zetten voor de avond. Dankjewel voor je begrip

TELEFONISCH: 011 27 85 00

Mail: limburg@ditovzw.be

Tickets reserveren voor 13/10/2023

Tickets worden enkel terugbetaald of omgewisseld indien het evenement wordt afgelast!!

Bestelformulier
Boek vandaag nog je tickets

Bedankt voor je bestelling!

Je ontvangt een betaalverzoek via mail

        Bedankt voor je bestelling!

Je ontvangt een betaalverzoek via mail

 MICROMIX LATE NIGHT 2023

PRAKTISCH

Dito Limburg organisator van MICROMIX zorgt voor een 100% toegankelijk evenement met:

  • Gratis parking

  • Aangepaste toiletten

  • Verzorgingsruimte

  • Grote schermen

  • Tolk Vlaamse gebarentaal

ONS TEAM

Teamfoto_2 (50 x 50 mm).jpg

OVER ONS

Dito kan als socio-culturele vereniging

elke persoon met een beperking en zijn/haar omgeving bijstaan in het maken van de juiste keuzes die de levenskwaliteit verhogen.

Dat kan omdat we ondersteuning op maat geven, garant

staan voor de juiste informatie uniek zijn in de inclusieve ontspanning en leuke ontmoetingen organiseren

LOCATIE

WEGBESCHRIJVING

Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk

Hoe komt u met de trein bij ons?

Hoe komt u met de auto bij ons?

logo_verbindt.jpg
Logo_Solidaris_NL_2022_(RGB) (1).png
Entiteitslogo_VAPH_kl.jpg
P&V logo.jpg
bottom of page