top of page
Sam KBL7.jpg
logo Micromix.png

18 oktober 2023

Nieuw: LEEFBEURS
        

MICROMIX is dit jaar aan de 16e editie toe met dé bekende playback- en freepodiumwedstrijd waarin het talent van personen met een beperking in de kijker wordt gezet. 24 deelnemende acts maken kans op een mooie prijs waar het publiek een grote rol in speelt. Wil jij graag schitteren op het podium en je talent tonen? Download hier je inschrijvingsformulier en trommel alvast je supporters op!!

 

We vliegen er stipt om 10u30 in met een optreden van SASHA & DAVY. De Nederlandse Sasha Rosen en Vlaamse Davy Gilles leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Nu brengen ze een mix van eigen nummers en covers in combinatie met pure romantiek, professionaliteit en sfeer. Na hun optreden nemen Sasha & Davy de presentatie van de wedstrijd voor hun rekening.

‘s Middags staat er een optreden van DANNY DIEGO op het programma. Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is er geen betere zanger dan Danny Diëgo. Met zijn altijd stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer te zetten ! Hij is gewoon een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans. Zijn positief karakter zorgt ervoor dat Danny Diëgo garant staat voor een feest waar iedereen van zal genieten! Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten.  MET DANNY GAAT HET DAK ER ALTIJD AF ! Of beter het is altijd #BOENKDROP !

Vlaanderen kent SAM GOORIS als een vrolijke spring-in-’t-veld, ambiancemaker bij uitstek. De eenvoud en het grote entertainmentgehalte maakt van Sam Gooris een groots artiest. Sam Gooris draagt met trots de vaandel als dé sfeermaker en is niet meer weg te denken uit het show- en entertainmentlandschap. Waar je Sam ook tegen komt, op welk podium hij ook moet staan, welk voorprogramma hij ook moet verzorgen, welk publiek hij ook maar naar z’n hand moet zetten…

NIEMAND kan een publiek zo opwarmen, NIEMAND kan een publiek zo entertainen, NIEMAND kan een publiek zo uit de bol laten gaan … als SAMMEKE GOORIS. Deze lieveling van ons allemaal sluit dit jaar Micromix af.

 

Toppers uit de BV-wereld in combinatie met onze eigen artiesten, een show vol talent en ambiance!

 

        LEEFBEURS  

       Tijdens Micromix kan je kennis maken met een uitgebreid aanbod aan hulpmiddelen op onze LEEFBEURS.  Dito             slaat de handen in mekaar met zorgwinkel Zorg&Meer. Tijdens deze eerste hulpmiddelenbeurs stellen ze graag hun         uitgebreide gamma aan jullie voor. Heb je vragen of ben je naar iets specifiek op zoek? Dankzij jarenlange ervaring         in de zorgsector kan dit team je de weg wijzen in de zorg- en comfortartikelen die je leven kunnen     

       vergemakkelijken. Voor de bezoeker van Micromix is de Leefbeurs volledig gratis én het is een uitstekende 

       gelegenheid om alle mogelijkheden naast elkaar te zien, te vergelijken en bovendien actief uit te proberen. 

       Daarnaast zal ook onze eigen Wegwijzer aanwezig zijn met een stand. Heb je een vraag rond budgetten,

       hulpmiddelen, voordelen of tegemoetkomingen? Zie je de bomen door het bos niet meer? Wegwijzer legt je in

       mensentaal alle rechten, plichten en procedures uit die horen bij de sector voor personen met een handicap.                  Uur : van 10u30 tot 15u  (deuren open 9u30) 

PRIJS

TICKETS

INKOM: 7 EURO

Combiticket Micromix en Micromix Late Night: 30 euro

TELEFONISCH: 011 27 85 00

Mail: limburg@ditovzw.be

Tickets reserveren voor 13/10/2023

Inschrijving deelname freepodium en playback

Download hier je inschrijvingsformulier

Heb je een combiticket? Super!  We vragen je na Micromix de zaal te verlaten zodat we alles klaar kunnen zetten voor de avond. Dankjewel voor je begrip

Bestelformulier
Boek vandaag nog je tickets

Bedankt voor je bestelling!

Je ontvangt een betaalverzoek via mail

        Bedankt voor je bestelling!

Je ontvangt een betaalverzoek via mail

OPENINGSUREN

10u30-15u (Deuren open om 9u30)

VOLG ONS

ARTIESTEN MICROMIX 2023

PRESENTATIE
Sasha & Davy

A62BC667-8C95-4FA9-8530-AA3CD0D49377.jpg

PRAKTISCH

Dito Limburg organisator van MICROMIX zorgt voor een 100% toegankelijk evenement met:

  • Gratis parking

  • Aangepaste toiletten

  • Verzorgingsruimte

  • Grote schermen

  • Tolk Vlaamse gebarentaal

ONS TEAM

Teamfoto_2 (50 x 50 mm).jpg

OVER ONS

Dito kan als socio-culturele vereniging

elke persoon met een beperking en zijn/haar omgeving bijstaan in het maken van de juiste keuzes die de levenskwaliteit verhogen.

Dat kan omdat we ondersteuning op maat geven, garant

staan voor de juiste informatie uniek zijn in de inclusieve ontspanning en leuke ontmoetingen organiseren

LOCATIE

WEGBESCHRIJVING

Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk

Hoe komt u met de trein bij ons?

Hoe komt u met de auto bij ons?

logo_verbindt.jpg
Logo_Solidaris_NL_2022_(RGB) (1).png
Entiteitslogo_VAPH_kl.jpg
P&V logo.jpg
bottom of page